ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

87 Kč Lonsdorfová, Butlerová, Brownová - Nejlepší medicína pro ženy - 2002

27.12.2017 - Odborné knihy - Slavětín


Detail inzerátu

Nancy Lonsdorfová, Veronica Butlerová, Melanie Brownová - Nejlepší medicína pro ženy ( v orig. A Woman"s best medicine ) - nakladatelství DOBRA, Praha 2002. Překlad Vlasta Hesounová.

Duchovní návod k odbornému a důkladnému ovládnutí vlastního zdraví, ke znovuprobuzení samoléčitelských schopností, aby ženy mohly nemocem jako takovým předcházet bez ohledu na to, jaký je jejich momentální zdravotní stav. Jelikož být zdravá je ta nejpřirozenější věc, vůbec nezáleží na tom, jak dlouho jsme čekaly nebo jak nevhodné naše dosavadní přípravy byly. Čím více léčitelských schopností dokážeme v současnosti aktivizovat, tím méně budou převládat minulé návyky a bolesti. Zdravá přítomnost dokáže vyloučit nezdravou minulost.

Měkká vazba, 480 stran.

Čtená, posledních cca 5 listů cca 3 cm z horní hrany čistě natrženo, na jednom listu nesymetrické oslí ucho - výrobní vada, ořez ohmataný a umolousaný, celkově i přes uvedené pěkný stav.

Osobní odběr po dohodě, poštovné jen po platbě předem na účet - 48,- Kč. Poštovné lze sdružovat, na dobírku po špatných zkušenostech nezasílám. Reference viz. např. Aukr. - Midudedi.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.