ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

dohodou Nabízím zelené produkty přímo od Green Ways

09.12.2017 - Potravinové doplňky - Hradec Králové


Detail inzerátu

Dobrý den, 
pracuji u Green Ways a nabízím produkty od této firmy (Chlorella, Ječmen). Zažila jsem již spoustu zázraků na zdraví, které tito zelenáči dovedly (od rakoviny po lupenku - na to jsou lékaři krátcí). 
Sama díkybohu žádnými zdravotními problémy netrpím, ale od té doby, co užívám "zelené potraviny", nebyla jsem několik let nemocná... 
Moji prarodiče také užívají chlorellu a mají lepší fyzickou kondici a zdraví než mnoho mladých upracovaných a vystresovaných lidí. 
Pokud máte zájem o zelené potraviny, o informace či přeposlání dopisů s osobními zkušenostmi, neváhejte se na mne obrátit. Je možné domluvit osobní setkání s mým nadřízeným, který je povinen produkty seznámit začínajícím uživatelům (prvotní "vedlejší" účinky detoxikace, jak produkty fungují, výhody pravidelného nákupu či práce pro Green Ways atd.) 
I v případě, že znáte někoho "nemocného", či někoho, kdo by měl zájem vyzkoušet fungující alternativu místo lékařských metod, které ne vždy dokážou pomoct, neváhejte a ozvěte se - nikdy není na škodu udělat dobrý skutek a můžeme se domluvit. A také nikdy není pozdě začít se ke svému tělu chovat tak, aby se bylo schopno uzdravit samo. 
Sama mám rodiče oba lékaře a netvrdím, že medicína není potřeba, ovšem myslím si, že kdyby každý začal u sebe a svého životního stylu, spousta nemocí a obzvlášť civilizačních chorob by neexistovala. A také, že spousta lékařů často předepisuje léky zbytečně na "problémy", které lze při správném postupu a s pomocí zelených potravin a zdravých návyků (pobyt v přírodě a další) vyřešit jednodušeji aniž by byl člověk otrokem farmaceutického průmyslu a celý život užíval paradoxně chemická léčiva, která stejně "vymaže" jen příznaky, ale ne příčinu nemoci. 
Pokud jste zaznamenali, že množství zelených potravin se prodává ve zdravých výživách a dalších obchodech, sama bych osobně nedoporučila užívání od jiného výrobce než Green Ways z důvodu často neznámého zdroje a vlastností půdy - mám i negativní osobní zkušenosti se "zelenáči" od jiného prodejce. U Green Ways produktů máte zaručenou kvalitu díky analýze každé dodávky - tímto výrobce garantuje naprostou bezpečnost, kvalitu i čerstvost.

Ráda Vám zodpovím Vaše otázky! 
(kvůli svému soukromí neudávám jméno, v případě zájmu či otázek se ozvěte na tel. 775 152 168) 
stránky Green Ways: https://www.gw-int.net/

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

Akční nabídka - Potravinové doplňky - nové zboží

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.