ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

dohodou Mrtvý na útěkum Konec černého vraha, Komando padělatelů

30.05.2022 - Historické knihy - Třeboň


Detail inzerátu

Prodám (i jednotlivě) tři staré brožované knihy: "Komando padělatelů", "Konec černého vraha", "Mrtvý na útěku". 1.kniha "Komando na útěku". Knihu napsal Adolf Burger a vydalo nakl. Naše vojsko v edici Magnet v roce 1983. Kniha pojednává o životě v koncentračním táboře a padělání peněz v KT. Je v pěkném,nepoškozeném stavu a má 125 stran + fotopřílohy.
2.kniha  "Mrtvý  na útěku" Knihu napsal Desider Galský. Pojednává o Martinu Bormanovi - doktor Mengele. Kniha má čtivý a napínavý spád. Je o útěku Martina Bormana z poválečného Německa, ale je to i neobvyklý dokument o zrůdnosti nacismu. Kniha je v pěkném,nepoškozeném stavu a má 190 stran + fotopřílohy. Vydalo nakl. Magnet v roce 1969, sv.4.
3.kniha "Konec černého vraha". Napsal ji Petr Kettner. Kniha oživuje historii odvážné akce(atentát na R.Heydrich) a dramatická osudy jejich aktérů (Gabčika, Kubiše a Opálky) a dalších parašutistů a odbojářů, kteří jim pomáhali. Knihu vydalo nakl. Magnet v roce 1971, sv.č. 7. Je v pěkném,nepoškozeném stavu a má 143 stran.
Nabídněte. Jarka Rodová

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.