ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

2 323 000 Kč Prodej roubenky v obci Janov u Litomyšle

08.11.2017 - Chaty a chalupy - Slatiňany

Energetická třída
G (mimořádně nehospodárná)


Detail inzerátu

Koho by nelákalo trávit volné dny na kouzelném místě v příjemném prostředí roubené chalupy? Jen tak posedět s přáteli, či rodinou, něco si ogrilovat a ulehnout pod trámové stropy.
Pro všechny milovníky roubených chalup mám tuto báječnou nabídku.
Původní stavba procházela v posledních dvaceti letech úpravami exteriéru i interiéru. Byl upraven vstup, vyměněna okna za nová dřevěná špaletová, vybudována kuchyně, koupelna a WC. Díky velmi citlivému přístupu k veškerým úpravám si dům zachoval svou osobitost.
Nemovitost disponuje nejen obytnou částí, kde nalezneme v přízemí dva pokoje, kuchyň, koupelnu, WC a v podkroví ložnici a půdní prostor + přes terasu přístupný další oddělený pokoj, ale i technickými a hospodářskými prostory, které lze využít jako dílnu, kůlnu a zázemí k chovu drobného zvířectva.
Na uzavřeném dvoře byl zbudován venkovní gril s udírnou a přistavěno bylo kryté sezení před chalupou.
Veškeré rozvody elektřiny, vody, odpadů i topení jsou nové. K vytápění slouží krbová kamna s výměníkem napojená na ústřední topení.
Chalupa nabízí komfort odpovídající současným nárokům. Prostředí do nějž je zasazena upoutá milovníky výletů, cykloturistiky, koupání, rybaření i houbaření. V obci je restaurace, obchod i dětské hřiště. V nedaleké Litomyšli pak koupaliště a ostatní občanská vybavenost. Přidanou hodnotou jsou výborné sousedské vztahy a časté společenské akce pořádané zdejšími hasiči.
Chalup je na prodej mnoho, ale podobných míst, kam se budete vždy rádi uchylovat před každodenním stresem, jen velmi málo. Proto neváhejte a domluvte si prohlídku.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

1 900 000 Kč

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.