ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

dohodou Vše je dosažitelné!

03.10.2017 - Domy -


Detail inzerátu

Byty v Praze jdou cenově neřízeně nahoru a mnohým nezbývá, než se obrátit na spolehlivého partnera, který nás nesedře z kůže, neskryje skryté poplatky, nepíše podstatné informace bleším písmem a ještě nás naopak podrží v jakékoliv situaci. A když to nejde, tak to zkusíme znovu a jinak!
Pod jednou střechou Vám bezplatně zajistíme poradenství, na co dosáhnete, na jak dlouho, za jakých podmínek a vše průhledně. 
Pokud se trápíte s tím, že nemůžete sehnat vysněný byt, nebo naopak potřebujete byt prodat, koupit nový byt nebo dům, chybí Vám doplatek a nevíte si rady, na koho se obrátit, protože všude jsou samé super nabídky a máte pocit, že všichni, kromě Vás pracují jako makléři, můžete si u nás domluvit schůzku, v klidu, v centru Prahy, kde Vás čeká:
1. Příjemný a vždy dobře naladěný partner. 
2. Nezávazné probrání Vašich potřeb, přání, či řešení starostí, spojených s bydlením.
3. Posezení u kávy, kde na Vás nebude nikdo tlačit, abyste cokoliv podepsali, jelikož my si zákazníků vážíme a hýčkáme je.
4. Pokud již platíte např.Hypotéku a nejste spokojeni, nebo spokojeni jste, ale zajímá Vás, zda nakonec ještě můžete ušetřit tisíce, desetitisíce, či statisíce, můžeme s Vámi projít naše nabídky a pokud Vaše dosavadní bude lepší, než ta naše, odcházíte s příjemným bonusem a pocitem, že máte tu svou Hypotéku nejlepší! Zatím vedeme X:0!
5. Pokud byste chtěli postavit svůj dům, dřevostavbu, ukážeme Vám, jak můžete bydlet za krátký čas v tom svém. Vy nám dáte své představy a my Vám zajistíme vše potřebné v ceně, včetně právního servisu, přepisu a veškeré ostatní administrativy.

Můžeme Vám nabídnout naše i "podpultové" byty či domy..


Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit!

Jste vždy vítáni a opakuji, na NEZÁVAZNÉ návštěvě naší silné, ryze české společnosti!

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.