ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

5 000 Kč LG 127cm

14.06.2018 - Elektro - Poděbrady


Detail inzerátu

Plasmový televizor LG 50PB450B

Tento model plasmového televizoru s úchvatným designem je schopen zobrazovat vysoké FullHD rozlišení a připravit Vám velmi kvalitní posezení u Vašich oblíbených filmů nebo televizních pořadů. Televizor je připraven pro pozemní HD vysílání.

 

600Hz obnovovací frekvence

Vychutnejte si velmi kvalitní sledování oblíbeného filmu nebo pořadu bez zbytečného rozmazání. K tomu Vám dopomůže u tohoto modelu vysoká obnovovací frekvence 600Hz, která dokáže i u velmi rychlých akčních scén nabídnout velmi čistý a plynulý obraz.

 

Nechte se hýčkat perfektním obrazem

Plasmový televizor je vybaven pokročilým zobrazovacím režimem, který zajišťuje naprosto dokonalé barvy, vyvážený kontrast a ideální jas. Budete tak moci zažít velmi kvalitní obraz se zářivými barvami, který Vás bude zajisté dlouho bavit.

Nepropásnete důležitou část filmu

Nebojte se odejít od rozkoukaného přímého přenosu, napínavého děje oblíbeného seriálu nebo nepropásněte důležité sportovní momenty. Po zapnutí nahrávání se lze zpětně vrátit k momentu, kdy jste odešli a pohodlně dokoukat sledovaný pořad.

Velmi kvalitní zvuk

Kvalitní obraz televizoru je doplněk neméně kvalitním zvukovým výstupem, který učiní Vaše sledování daleko reálnější. Výstupní výkon reproduktorů je vysokých 20W a díky tomu se hodí i do středně velkých místností.

Přehrávejte multimediální obsah

Sledovat není třeba pouze programy vysílané na naladěných televizních kanálech. Díky přítomnosti USB portů, které umožňují připojení USB Flash disku. Budete moci z Vašeho plasmového televizoru vytvořit ideálního společníka, nejenom na dlouhé zimní večery, které se rozhodnete strávit u oblíbeného filmu, při procházení fotografií, nebo poslechu oblíbené hudby. Přehrávat je možné nejběžněji používané multimediální formáty souborů a filmy je možné sledovat až ve vysokém FullHD rozlišení 1080p.

 

Klíčové vlastnosti

Plasmový televizor nabídne uživateli velkou obrazovku s úhlopříčkou 50“ (127cm), na které je schopen zobrazit FullHD rozlišení 1920 x 1080 bodů. Vysoký dynamický kontrast 3 000 0000:1 umožňuje zobrazit velmi kvalitní obraz plný barev. Vysoká obnovovací 600Hz frekvence se postará o plynulé zobrazení akčních scén. Zabudovaný je DVB-T2/S2/C tuner a o kvalitní ozvučení se postarají zabudované reproduktory s celkovým výkonem 20W. Mezi konektorovou výbavu patří 1x HDMI + 1x USB + 1x komponentní + 1x kompozitní + 1x SCART + CI slot + zvukové konektory. Zájemce o tento model jistě může potěšit přehledné české menu a nízká průměrná spotřeba 118W.

Rozměry televizoru jsou 1172 x 701 x 56 mm a jeho hmotnost je 24,9kg.

Rok nakupu 2014 + 5 let zaruka s kompletnim servisem

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.