ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

490 Kč Penzion Minor levné ubytování České Budějovice

04.01.2023 - Ubytování ČR - České Budějovice 10


Detail inzerátu

Penzion Minor České Budějovice poskytuje kvalitní levné ubytování, důsledně dbá na každodenní pečlivý úklid. Pokoje a celý objekt je nepřetržitě udržován v naprostém pořádku a čistotě, včetně stále upravené zahrady.

Ubytování České Budějovice, se snídaní a možností snadného parkování i dodávkových automobilů, pobyt se psem je možný po dohodě s recepcí.

Levné dlouhodobé ubytování v Českých Budějovicích pro firemní pracovníky, služební cesty a pracovní skupiny.

Ubytovací zařízení České Budějovice nabízí různé druhy pokojů: Jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a dvoupokojový komfortní apartmán pro 1 - 4 osoby.

Krátkodobé ubytování České Budějovice na jednu noc nebo více nocí disponuje prostornými pokoji a komfortním apartmánem. Vše je kvalitně vybaveno vlastním WC, sprchou, LCD televizí se satelitním příjmem a rádiem, minibarem, chladničkou, varnou konvicí, mikrovlnnou troubou a nádobím. Internetové wi-fi připojení je k dispozici v celém penzionu.

Levný penzion Minor České Budějovice nabízí kvalitní ubytování v klidné části města, nedaleko centra i výstaviště, poblíž vysokoškolských kolejí VŠTE, firmy Robert Bosch a pivovaru Budvar. Ceny za pobyt jsou u nás nižší než, jaké nabízejí hotely v Českých Budějovicích.

Ubytování v soukromí nabízí rodinám s dětmi nebo pracovní skupině, ale i jednotlivcům na služební pracovní cestě v Českých Budějovicích velice výhodné levné ubytování v prostorném dvoupokojovém apartmánu (pro 1 - 4 osoby). Předsíň s minibarem, ledničkou, mikrovlnkou a varnou konvicí. Obývák je vybaven pohodlnou sedací soupravou a větší LCD televizí s rádiem a satelitním příjmem. Vlastní koupelna a WC je samozřejmostí. SAT-LCD televize je k dispozici i v ložnici.

Levné ubytování České Budějovice vám připraví snídani dle vašeho výběru, penzion vás každé ráno potěší a zpestří vstup do nového dne kvalitní snídaní. Můžete si ji v restauraci sami objednat a vybrat z pestré nabídky šesti druhů snídaňového menu.

 

Penzion České Budějovice připravuje snídaně denně od 7.00 do 10.00 hodin.

Snídani si můžete zajistit předem při objednávce ubytování, nebo osobně při příjezdu na recepci.

Během rodinné dovolené si můžete prohlédnout historické centrum města České Budějovice a budete moci vyrážet do okolí, kde v celé oblasti Jižní Čechy najdete mnoho historických, kulturních i stavebních památek a navštívíte zajímavá místa, která rozhodně stojí za to, vidět je na vlastní oči.

V okolí penzionu Minor České Budějovice, se nachází mnoho zajímavých míst, pouhých 6 km se nachází město Hluboká nad Vltavou, kde si můžete prohlédnout Státní zámek, nebo zámek Ohrada se zoologickou zahradou. Dalším pohádkovým objektem v Jižních Čechách, pouhých 25 km od ubytování Minor je Státní zámek Český Krumlov, který během Vaší dovolené rovněž stojí za návštěvu.

Příjemnou dovolenou v Českých Budějovicích Vám poskytne levné ubytování v tichém a klidném prostředí Jižních Čech. Využijte levné hotely a penziony jako ideální možnost odpočinku v Českých Budějovicích.

  • Cena: 490 Kč

  • Kategorie: Ubytování ČR

  • Typ: Nabídka

  • Město: České Budějovice 10 (České Budějovice)

  • Stav: Zánovní

  • Značka: Levný penzion České Budějovice

  • Zobrazeno: 38748x

Kontaktovat prodejce

Prodejce:
28138601 (in***o@...)
(všechny inzeráty uživatele)

Hodnocení užvatele:
zatím nehodnocen
(zobrazit / přidat hodnocení)

Adresa:
Školní 8

Místo:
České Budějovice 10 (PSČ: 37010)

Web:
www.penzionminor.cz


Kontaktovat prodejce

Prodejce:
28138601 (in***o@...)
(všechny inzeráty uživatele)

Hodnocení užvatele:
zatím nehodnocen
(zobrazit / přidat hodnocení)

Adresa:
Školní 8

Místo:
České Budějovice 10 (PSČ: 37010)

Web:
www.penzionminor.cz