ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

1 Kč Minidumper SN128

05.10.2021 - Zemědělská a lesní technika - Rakovník


Detail inzerátu

Pásový dumper (s nosností až 600 kg a  štítkem výrobce z DE) je nejnovějším modelem naší série dumperů. Zvláštností je hydrostatický pohon!

Dumper je samohybný a žlab se dá vyklápět. Na tento účel je na stroji namontovaný hydraulický agregát a hydraulický válec. S touto funkcí se náš mini sklápěč odlišuje od konkurence ! Proces zvedání a spouštění nastane v průběhu několika sekund. Koryto má rozměr 1330 x 620 x 680 mm.

Dodáváme zesílenou verzi stroje s podobně zesíleným žlabem ( tloušťka stěny 3 mm ). V porovnání s mnohými jinými nabídkami je výsypka dumperu rovná a ne zkosená, co ulehčuje ukládání materiálu. V případě zkosené výsypky se materiál velmi rychle zasekává při vykládání.

Díky svému pásovému pohonu je tento dumper vhodný pro obzvlášť drsný terén, dokonce i na svahy v závislosti do užitečného zatížení. maximální šířka je 810 mm.

Pošlu fota, videa

..brzká návratnost,spolehlivost a učinnost,cenová dostupnost_to je známka těchto dumperů a o to nám přeci jde!!!!Náhradní díly 100%, některé stroje předvádím. Dopravy ZDARMA

Pokud budete chtít vyrobit něco na zakázku - Kovovýroba TOTH  stroje vyšperkuje chytrými doplňky, výroba atypických k vidění u mě (to co výrobce nemá v nabídce, oni dokáží)

 

/ jeřáb, kameny, jazyk, hardox, eshop,farma, jezírka /

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.