ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

11 990 Kč Pračka MIELE SOFTTRONIC W 3741 WPS voštinový buben

13.05.2021 - Pračky - Jičín


Detail inzerátu

 VE VELMI ZACHOVALÉM STAVU. NOVÁ STOJÍ OKOLO 35000 Kč.

Špičková pračka s voštinovým bubnem - patent od MIELE. MADE IN GERMANY. Německá kvalita. Odhlučněná tichá pračka. Propracovaný stroj masivní konstrukce s dlouhou životností. Smaltovaná kastle. Mohutný motor zajišťuje tichý plynulý a dlouholetý chod bez nutnosti údržby.

Energetická třída A+. Až na 6 kg prádla. Velmi tichý chod díky tlumení hluku a zvláštnímu pohonu. Displej v českém jazyce (CZ). Zobrazení času do konce praní na displeji. Možnost odloženého startu praní. Otáčky ždímání 400 až 1400. Plně elektronické řízení Softtronic. Cílená kontrola odstřeďování pomocí profesionálního Balance systému. Množstevní automatika pro úsporu vody a el. energie. Elektronická regulace pěnivosti. EKO praní. Šetrné praní. Krátké praní. Intenzivní praní. Program JEANS. Možnost zkrácení praní. Vana a buben z nerezu. Oboustranně smaltované krycí plechy. Ukazatel průběhu praní. Otevírání dveří elektricky - tlačítkem. Dětská pojistka dveří. AquaStop. Velký plnící otvor. Chromované boční víko. Hloubka 59 cm. Šířka 59,5 cm. Výška 84,5 cm. Hmotnost 95 kg.

VOŠTINOVÝ BUBEN - patent od MIELE:

- má jedinečnou povrchovou úpravu, která připomíná včelí plástve, díky čemuž se během praní utváří mezi stěnou bubnu a prádlem vodní film, po kterém prádlo snadno klouže - výsledkem je mnohonásobně delší životnost prádla.

- má méně otvorů než běžný buben, díky čemuž je prádlo mnohem méně zatěžováno a ani při nejvyšších otáčkách se na prádle netvoří žmolky.

- využívá osvědčený hydromatic systém. Díky speciálnímu žebrování bubnu se při každém jeho otočení nabírá voda a odvádí zpět skrze prádlo. Tento postup znamená rovnoměrné provlhčení prádla a tím sníženou spotřebu vody.

Plně funkční.

Možno dovézt nebo zaslat.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.