ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

26 Kč Roušky nové bavlněné pro celou rodinu,muže,ženy i děti každého věku.

06.02.2021 - Zdravotnické pomůcky - Ostrava


Detail inzerátu

Nechci vydělávat na strachu,a proto:

Za symbolickou cenu soukromým osobám,po celé české republice,bavlněné roušky,šité z nových látek i gumiček za ouška,a to v jakémkoliv množství,které si zákazník objedná.

Roušky lze opakovaně po přeprání v ruce,a přežehlení na nejvyšší teplotu žehličky,opakovaně používat. Roušky šiji jak pro dospělé (muže,ženy),tak i pro děti,různého věku.Vše s měkkou gumkou za uši. 

Šiji roušky dvouvrstvé. Již jsem ušila cca 1500 ks,a zákazníci jsou nadmíru spokojeni. Osobní odběr v Moravskoslezském kraji již není možný,z důvodů bezpečnosti klientů,ale i mě,neboť potřebuji v plném zdraví šít,pro všechny,kdož potřebují tyto služby,už proto,že nebezpečí není stále ještě zažehnáno. 

Pokud se týká odesílání,mám kontrakt s kurýrní službou,která jeden den balík vyzvedne,a druhý den doručí zájemcům. Možná se to o trochu prodraží,ale přece jen: Zdraví máme jen jedno, a je nám nadevše.

Platba předem,včetně poplatku za kurýrní službu je proto pro mě nesmírně důležitá,neboť stále musím objednávat nové a nové látky,gumičky po 100 až 200 metrech,a potřebuji tedy tyto náklady na materiál pokrýt. 

Děkuji vám,že jste si můj inzerát prohlédli.

 

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Akční nabídka - Zdravotnické pomůcky - nové zboží

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.