ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

dohodou NÁHRADNÍ DÍLY NA STAVEBNÍ STROJE A MANIPULAČNÍ TECHNIKU

25.01.2021 - Stroje - Lovosice


Detail inzerátu

BPJ-CZ Náhradní díly pro stavební stroje dodávky náhradních dílů na stavební a manipulační techniku všech značek
dodávky náhradních dílů na zdvižné plošiny a zemědělskou techniku
servis stavebních strojů, manipulační techniky a pracovních plošin
servis zemědělské a zahradní techniky
dodávky náhradních dílů a servis zahradní techniky ( sekačky, traktůrky, motorové pily )
technické prohlídky a revize na výše uvedené, včetně zařízení na LPG
opravy chladičů, autochladičů a klimatizací
opravy startérů, alternátorů a kompresorů klimatizace
technická, poradenská a logistická pomoc

Prodej: export, import stavební stroje , manipulační technika
Námi nabízené stavební stroje a manipulační technika zahrnuje širokou škálu manipulačních prostředků. Základem naší nabídky jsou klasické stavební stroje a manipulační technika pro paletové hospodářství a pozemní úpravy s pohony elektrické, dieselové, plynové (LPG, CNG). Zároveň se specializujeme na plošinové vozíky a elektrické tahače vč. speciální úpravy tj. vybavený spoustou nástaveb či vyrobený na míru dle druhu využití. Dále nabízíme elektrické ručně vedené vysokozdvižné vozíky a nízkozdvižné vozíky pro manipulaci na omezeném prostoru nebo menší objem zboží. V naší nabídce je též mechanická manipulační technika tj. paletové vozíky, rudlíky, skladové vozíky atd. Nabízíme použité stavební stroje i manipulační techniku po opravách dle míry použití se zárukou.
Servis: stavebních strojů, manipulační technika
Základem našich služeb je kvalitní rychlý servis stavebních strojů a manipulační techniky, který je důležitý pro zachování fungujícího Vašeho pracovního procesu. Servis provádějí zkušení mechanici v místě nasazení stroje standardně do 24 hodin po celé ČR a koordinace našeho servisu a služeb od nahlášení problému. V případě potřeby nebo většího rozsahu opravy je možnost využití prostoru našich dílen. Poskytujeme kompletní servis většiny značek stavebních strojů a manipulační skladovací techniky dostupné na našem trhu i EU. Součástí našeho servisu je pravidelná preventivní údržba, generální opravy, technické kontroly vč. školení řidičů.
Půjčovna: stavební stroje, manipulační technika
Další důležitou službou našim zákazníkům je pronájem pracovních strojů, vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky. Využití služby půjčovny je vhodné řešení pro zachování plynulosti pracovního či výrobního procesu vlivem výkyvů v množství potřebné techniky pro optimalizaci nákladů na její provoz. Pronájem je též možné využít jako řešení nenadálých situací. V případě poruchy Vám nabídneme náhradní prostředek za speciální cenu po celou dobu opravy Vaší techniky. Přepravy techniky na místo určení včetně obsluhy.
Výroba drobné manipulační techniky: plošinové vozíky, montážní plošiny, přídavná zařízení víceúčelová, náhradní díly, lisování pneu, pasy atd.
Finanční služby: leasing, úvěr, operativní služby atd.
Značky: stavební stroje CAT, VOLVO, JCB, KOMATSU, CASE, LIEBHERR, BOBCAT, AUSA, FIAT, GENIE, DEUZT, TEREX, HAOLOTTE, HITASCHI, KOMATSU, KUBOTA, MANITOU, LINDE, NEW HOLLAND, PERKINS, YANMAR atd.
Značky: manipulační techniky
Atlet, Ausa, Balkancar, Bauman, Bobcat, Bolzoni, BT, Cascade, Caterpillar, Cesab, Clark, Combilift, Crown, Daewoo, Dantruck, Doosan, Fenwick, Fiat, Genie, Hako, Hawker, Heli, Hubtex, Hyster, Hyundai, JCB, Jungheinrich, Kalmar, Kaup, Komatsu, Linde, Manitou, Meyer, Merlo, Mitsubishi, Nissan, OM, OMG, Pramac, Rocla, Still, Svetruck, Tailift, TCM, Terex, Toyota, Volvo, Yale atd.

KDO JSME:
Jsme ryze česká firma, rodinného typu zabývající dodávkami náhradních dílů, servisem a prodejem nových a použitých strojů. Náš obor je i technická podpora a konzultace v oblasti oprav strojů, specifikace náhradních dílů, diagnostiky závad, tak i konzultace ohledně optimálního využití strojů. Rádi bychom Vám nabídli osobní přístup a jednání, při plnění Vašich požadavků a při řešení Vašich problémů.

CO DĚLÁME:
Dodáváme náhradní díly na veškeré stavební stroje vyskytující se na našem trhu ( CAT, VOLVO, JCB, KOMATSU, CASE, LIEBHERR, apod. ), dále dodáváme díly na veškerou manipulační techniku, náhradní díly pro zdvižné plošiny, zemědělské stroje a příslušenství, a na malou a zahradní techniku ( zahradní traktůrky, sekačky, pily, křovinořezy ).

Nabízíme Vám jak originální náhradní díly, tak i kvalitní náhradu za příjemnou cenu. Zboží nakupujeme z velké části v EU a USA. Poskytujeme i servisní služby na výše uvedené stroje, provádíme pravidelné periodické prohlídky, výměny filtrů a olejů. Střední a generální opravy. Zajišťujeme převoz, i poškozených a nepojízdných strojů.

JSME TU PRO VÁS

BPJ-CZ s.r.o. Bagry - plošiny - ještěrky
PRODEJ - NÁHRADNÍ DÍLY - SERVIS

VÝKUP CELÝCH VOZOVÝCH PARKŮ:
VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY
veškeré manipulační techniky pro paletové hospodářství
STAVEBNÍ STROJE

 

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.