ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

dohodou Povídky z jedné kapsy a Povídky z druhé kapsy, Krakatit, Hordubal, Anglické listy, Válka s Mloky.....

17.03.2022 - Beletrie, próza - Třeboň


Detail inzerátu

Prodám knihy Karla Čapka (i jednotlivě) a to:"Anglické listy"- pro větší názornost provázené autorovými obrázky, Vydal Československý spisovatel v roce 1970. Má čtyři části: Anglie, Cesta do skotska a Severní Wels, Listy o Irsku, Zase v Anglii. Má 185 stran, pěkný. nepoškozený stav.
"Krakatit" - Vydaloé nakl. Českosl.spisovatel v edici "Dílo bratří Čapků v roce 1957. Pěkný, nepoškozený stavv i s obalem a má 310 stran. Vhodná i jako pěkný dárek.
"Válka s Mloky" - Má tři knihy: 1. Andrias Scheuchzeri, 2. Po stupních civilizace, 3. Válka s Mloky. Vydalo nakl. Českosl.spisovatel v roce 1972. Pěkný s i s obalem a má 224 stran.
"Hordubal, Povětroň, Obyčejný život"- Trilogie Karla Čapka. Vydaná nakl. Českosl.spisovatel v roce 1958 v edici "Výbor z díla K.Č. sv.3." Perfektní,nepoškozený stavu i s obalem a má 4720 stran Vhodná i jako pěkný dárek.
"Povídky z jedné kapsy" a "Povídky z druhé kapsy"- Kniha je na půl: 1.půlka jsou Povídky z jedné kapsy a když vezmete z druhé strany jsou tam Povídky z druhé kapsy. Knihu ilustroval Cyril Bouda a vydalo nakl.Českosl.spis. v edici Slunovrat v Praze roku 1985.Je v perfektním,nepoškozeném stavu i s obalem a má 320 stran. Vhodná i jako pěkný dárek.
Nabídněte. Jarka Rodová

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.