ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

2 900 Kč Prodej stavebního pozemku o výměře 3034 m2, obec Kralupy nad Vltavou, část obce Minice

23.10.2020 - Pozemky - Kralupy nad Vltavou

Druh nabídky
Prodej


Detail inzerátu

Nabízíme Vám zprostředkování prodeje stavebního pozemku o výměře 3034 m2 v části obce Minice, obec Kralupy nad Vltavou.Pozemek má vybudovanou potřebnou infrastrukturu a v listopadu 2020 začíná výstavba asfaltové příjezdové komunikace vč. přilehlého chodníku a veřejného osvětlení a rovněž inženýrských sítí (obecní vodovod vč. kanalizace, plyn a elektřina). Pozemek je vhodný k zástavbě rodinným domem buď dle navržené studie okolních domů nebo dle vlastního projektu. Kompletní stavební a projektovou dokumentaci vyprojektovaného domu zájemcům zašleme na vyžádání.

 

Pro největší pozemek č. 8 (3034m2) na konci ulice je určen dvoupodlažní prostorný dům Typ B uzavírající lokalitu. Typ B je koncept dvoupodlažního rodinného domu do tvaru písmene L s dispozicí 6+kk uzavírá zahradu před okolím a vytváří soukromou zahradu s výhledem do vyšší zeleně. Smyslem řešení je maximální orientace obytných prostorů k jihu nebo západu. Přízemí je hlavním obytným prostorem, který tvoří obývací pokoj s jídelnou, kuchyní a terasou. Dále zde nalezneme wellness, technické zařízení a prostornou garáž pro dvě vozidla. V druhém podlaží se nachází několik soukromých pokojů pro obyvatele domu, koupelny a ložnice se šatnou. Pozemek se nachází v klidné lokalitě přímo na kraji lesa, díky kterému v budoucnu nehrozí další zástavba a budoucí vlastník tak bude mít naprostý klid a soukromí. Pozemky se nachází cca 2 km od centra města jižním směrem. Souřadnice pozemků: 50°13"27.5"N 14°17"46.9"E. V docházkové vzdálenosti se nachází železniční stanice ve směrech Kladno, Praha, Slaný, Ústí nad Labem. Minice také protíná cyklo okruh Kralup nad Vltavou směřující přes Otvovice, Zákolany a památné místo Budeč. V Minicích je rovněž k dispozici mateřská i základní škola do 5. třídy, restaurace Na Krétě a samoobsluha, zastávka autobusu ve směru do centra a do Prahy na Bořislavku. V centru města je k dispozici veškerá ostatní občanská vybavenost: zdravotní středisko, nemocnice, lékaři, pošta, banky, vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo či Hlavní nádraží. Za mostem přes řeku Vltava se nachází velké letní koupaliště, antukové tenisové kurty a cyklostezka podél břehu Vltavy ve směru k zámkům Nelahozeves a Veltrusy, Praha Bubeneč. 

Právní servis vč. vyřízení hypotéky zdarma již od 1,59 % p. a. Celková cena s DPH činí 3.932,50 Kč/m2. Více informací na www.rezidenceminice.cz

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.