ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

25 Kč Roušky nové bavlněné pro celou rodinu,muže,ženy i děti každého věku

29.10.2020 - Zdravotnické pomůcky - Ostrava


Detail inzerátu

Nechci vydělávat na strachu,a proto:

Za symbolickou cenu soukromým osobám,po celé české republice,bavlněné roušky,šité z nových látek i gumiček za ouška,a to v jakémkoliv množství,které si zákazník objedná.

Roušky lze opakovaně po přeprání v ruce,a přežehlení na nejvyšší teplotu žehličky,opakovaně používat. Roušky šiji jak pro dospělé (muže,ženy),tak i pro děti,různého věku.Vše s měkkou gumkou za uši. 

Šiji roušky dvouvrstvé. Již jsem ušila cca 1500 ks,a zákazníci jsou nadmíru spokojeni. Osobní odběr v Moravskoslezském kraji již není možný,z důvodů bezpečnosti klientů,ale i mě,neboť potřebuji v plném zdraví šít,pro všechny,kdož potřebují tyto služby,už proto,že nebezpečí není stále ještě zažehnáno. 

Pokud se týká odesílání,mám kontrakt s kurýrní službou,která jeden den balík vyzvedne,a druhý den doručí zájemcům. Možná se to o trochu prodraží,ale přece jen: Zdraví máme jen jedno, a je nám nadevše.

Platba předem,včetně poplatku za kurýrní službu je proto pro mě nesmírně důležitá,neboť stále musím objednávat nové a nové látky,gumičky po 100 až 200 metrech,a potřebuji tedy tyto náklady na materiál pokrýt. Další platby mi nejsou zapotřebí. Důležitá priorita je pro mě ochránit všechny zranitelné lidi,kteří to nesmírně potřebují.

Děkuji vám,že jste si můj inzerát prohlédli.

 

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Akční nabídka - Zdravotnické pomůcky - nové zboží

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.