ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

dohodou MAGNETICKÝ KOUZEL MAGIC Tento kufr je objeven při hledání mystických řádů vyvolaných kouzelníky černé lóže a avatary

11.04.2020 - Ostatní služby - Praha 5


Detail inzerátu

MAGNETICKÝ KOUZEL MAGIC

Tento kufr je objeven při hledání mystických řádů vyvolaných kouzelníky černé lóže a avatary.

 

Jak tedy funguje magnetický kufr?

 

Jak to přitahuje peníze?

 

Má mystický duchovní magnetismus

 

A to je díky elektro-metafyzice, že všechny bankovky světa obsahují, díky astrologickému metafyzickému postupu magnetizace velmi staré, přísně tajné tajemství moudrých řekl Kufr sílu, magnetismus a všechny magické duchovní energie potřebné pro přitahujte bankovky vaší země, jako magnet přitahuje železo. Všimněte si také, že se nejedná o nový fakt, existuje již od úsvitu času, ale zůstává skrytý. Se svým magnetickým kufrem budete mít vždy peníze až do konce svého života.

 

Pozn .: Zde ve vaší zemi a ve světě obecně mají všichni, kdo jsou bohatí, diskrétně jeden, dva nebo tři magnetizované kufry, které přitahují peníze.

 

 

 

PENÍZE MULTIPLIKOVÝ MYSTICKÝ SUITCASE

 

 

 

Nikdo nemůže prosperovat, uspět v tomto životě bez moci okultních věd, čarodějnictví, magie nebo duchovně asistovat božstvům.

 

Už jste někdy měli čas, kdy jste byli unaveni z práce a utrpení, než jste našli peníze? Došli jste také peníze a nemůžete si dovolit ani chléb, který by živil vaši rodinu. Už se vám to stalo už dávno, všichni se na vás smějí, protože máte bídnou chudobu jednoduše proto, že vám chybí peníze. Díky tomuto mocnému a tajemnému mystickému kufru LAXMI, který znásobuje peníze, již nebudete muset pracovat, než vyděláte peníze, nebudete muset trpět dříve, než získáte pokoj, protože budete mít skutečný automat ve vaší domácnosti. Mystický kufr je však velmi mocný kufr navržený od úsvitu času krále starověké Persie.

 

Díky tomuto kufru byli starověcí Magi velmi bohatí a prosperující, měli všechno, co chtěli finančně a ekonomicky.

 

S tímto mocným mystickým kufrem ho budete muset dostat a vložit součet výběru dovnitř, řekněte zaklínadla, postupujte podle pokynů svého maraboutu a zavřete jej na 3 dny. Třetí den otevřete pouze kufr a uvidíte, že kufr bude naplněn penězi. Je to neviditelný okultní duch, který vám násobí peníze. V závislosti na měně vaší země můžete znásobit svou částku až do 10 000 000 EUR. Jeho životnost je 20 dní. Díky tomuto mocnému kufru budete v životě velmi mocní a prosperující.

 

 

 

MAGNETICKÝ NÁKUP S KARBA COINEM

 

Nakonec realizujte všechny své touhy ve finanční a obchodní oblasti díky magické peněžence nebo magické peněžence KARBA. Tato peněženka vyjmutá z kbelíku Genius bude působit jako ochranný štít velmi účinný proti ztrátě peněz a talisman, který obsahuje, přitáhne hojnost a prosperitu, jako je magnetický magnet. Tato magická peněženka

 

Je určen k výměně vaší současné peněženky, je dodáván s uživatelskou příručkou k aktivaci talismanu podle oblasti, která má být podporována (finance, obchod, hazardní hry atd.). Rozměr 9x12cm. Jakmile bude tato magická peněženka ve vašich procesích, bude moci znásobit jakoukoli částku, která bude v časech (x) 10 (pokud vložíte 10euro, budete mít 100euro za 3 dny).

 

 Tel: 00229 95719863

 

Rychlá reakce

Možnost zasílání DHL, TOP CHRONO, CHRONOPOST, B-POST, FEDEX nebo MYSTICAL VOICE

 

Web:

http://maraboutgarba.mozello.nl

http://retornoemocional.yolasite.com/

https://marabout.it

https://vraimaraboutsorcier.com/

www.clarividenciadovodu.flazio.com

https://clarividenciadovodu.flazio.com/

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.