ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

dohodou full servis Auta Most s.r.o., dovoz aut a stavební a manipulační techniky

23.01.2020 - Auto moto - Most


Detail inzerátu

Naše společnost se zabývá dovozem automobilů, motocyklů, obytných automobilů, karavanů , stavebních strojů, samojízdných plošin a manipulační techniky, vzv, vysokozdvižné vozíky a vše pro skladové hospodářství. Dovážíme vše nehavarované, nejčastěji koupené po prvním majiteli.

Specializace firmy je na auta s alternativním pohonem na LPG. Tento pohon je zapsán do VTP. Všechny vozidla mají novou technickou kontrolu a emisní kontrolu. U všech jsou vystaveny CZ doklady. Zákazník si může vybrat z naší nabídky skladem standardně 50 vozů, nebo si může "svůj vůz, stroj, manipulační techniku, plošinu atd." objednat.

Tzn. zvolit značku, model, výbavu, barvu a také cenu. Snahou firmy je vyřízení objednávek co nejrychleji. Automobily jsou kontrolovány u prodávajícího, ale také na našem servisu. Je možné objednat jakýkoliv model i výbavu vozidla. Při odvozu Vám můžeme nabídnout pojištění vozidla u jedné z 8 pojišťoven,které působí v ČR. Samozřejmostí je kupní smlouva na plnou cenu, tzn. cenu, kterou skutečně platíte, a platná záruka.

 

 

Termín návštěvy a eventuelní rezervaci vozu a strojů si prosím předem telefonicky domluvte na tel. č.: +420 608 819 608 ( auta ), nebo stroje na tel.č. +420 773 495 203

 

Těšíme se na Vaší náštěvu či zadání celý tým AUTA MOST s.r.o.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

5 000 Kč
4 000 000 Kč
1 200 Kč

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.