ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

25 990 Kč Pračka se sušičkou MIELE SOFTTRONIC WT 2789 i WPM voštinový buben

08.03.2019 - Pračky - Jičín


Detail inzerátu





 NOVÁ STOJÍ OKOLO 65000 Kč.

Podstavná pračka se sušičkou k zabudování do kuchyňské linky.

Špičková pračka s voštinovým bubnem - patent od MIELE. MADE IN GERMANY. Německá kvalita. Odhlučněná tichá pračka. Propracovaný stroj masivní konstrukce s dlouhou životností. Smaltovaná kastle. Mohutný motor zajišťuje tichý plynulý a dlouholetý chod bez nutnosti údržby.

Až na 5,5 kg prádla. Až na 3 kg sušení prádla. Velmi tichý chod díky tlumení hluku a zvláštnímu pohonu. Vnitřní osvětlení bubnu. Displej v českém jazyce (CZ). Zobrazení času do konce praní a šušení na displeji. Možnost odloženého startu praní i sušení až o 24 hodin. Otáčky ždímání 400 až 1600. Plně elektronické řízení Softtronic. Indikace průběhu programu na displeji. Množstevní automatika pro úsporu vody a el. energie. Elektronická regulace pěnivosti. Automatické vyplachování nečistot a rozvolňovací systém. Elektronické měření vlhkosti při sušení. Program Automatic plus – pro smíšenou náplň. Šetrné praní. Krátké praní - Express 20. Program JEANS. Bavlna. Technologie SteamCare – integrovaná jednotka napařování – redukce pomačkání prádla. Možnost zkrácení praní. Vana a buben z nerezu. Funkce pro odstranění skvrn. Systém WPM (Waterproof-Metal) ochrana před poškozením vodou. Oboustranně smaltované krycí plechy. Otevírání dveří elektricky - tlačítkem. Dětská pojistka dveří. Velký plnící otvor. Bez vážení prádla. Hloubka 57,5 cm. Šířka 59,5 cm. Výška 85 cm. Hmotnost 100 kg.

VOŠTINOVÝ BUBEN - patent od MIELE:

- má jedinečnou povrchovou úpravu, která připomíná včelí plástve, díky čemuž se během praní utváří mezi stěnou bubnu a prádlem vodní film, po kterém prádlo snadno klouže - výsledkem je mnohonásobně delší životnost prádla.

- má méně otvorů než běžný buben, díky čemuž je prádlo mnohem méně zatěžováno a ani při nejvyšších otáčkách se na prádle netvoří žmolky.

- využívá osvědčený hydromatic systém. Díky speciálnímu žebrování bubnu se při každém jeho otočení nabírá voda a odvádí zpět skrze prádlo. Tento postup znamená rovnoměrné provlhčení prádla a tím sníženou spotřebu vody.

Plně funkční - pouze nejde vážení prádla.

Možno dovézt nebo zaslat.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.