ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

19 999 Kč Crossový trenažér Khronos Generator

22.11.2018 - Sportovní vybavení - Stříbrná Skalice


Detail inzerátu

Crossový trenažér je ve výborném stavu, Nové klínové řemeny chemicky vyčišteno a lubrikováno. Na stroj je 6 měs. Záruka

Eliptický trenažér BH FITNESS KHRONOS GENERATOR se setrvačníkem v zadní části stroje je kombinaci vynikající mechaniky a ergonomie rámu s velice zajímavými programovými možnostmi. Tento trenažér se setrvačníkem v zadní části stroje nabízí kvalitní ergonomii s délkou kroku 51 cm a vzdáleností mezi pedály 11 cm. Stabilní a masivní konstrukce s nosností 150 kg spolu s kvalitními komponenty zaručuje dlouhou životnost stroje. Díky těmto parametrům stroj umožnuje využívání ve velmi náročném domácím provozu, případně malém wellness, či hotelovém fitcentru.

Vyvážený těžký setrvačník umístěný v přední části stroje zaručuje spolu s moderní magnetickou brzdou komfortní, plynulý chod i při větších zátěžích (rotující masá má hmotnost 35 kg). Trenažér BH FITNESS KHRONOS GENERATOR je kompletně osazen ložisky. Trenažér má elektronicky ovládanou indukční (elektromagnet) brzdu, odpor se nastavuje přímo na konzoli.

 

Přehledný a snadno ovladatelný computer s LCD displeji s dvoubarevným podsvícením zobrazuje základní údaje jako čas, rychlost, spálené kalorie, watt, otáčky apod. Mimo to nabízí 12 přednastavených programů, 4 HRC programy, či 4 uživatelské programy a Watt programem.

Počítač je současně vybaven systémem RECOVERY, který umí vyhodnotit vaši fyzickou kondici v závislosti na rychlosti poklesu tepové frekvence bezprostředně po dokončení tréninku, či Body fatt režimem.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.