ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

12 600 Kč Tepelné výměníky pro Váš bazén

29.06.2018 - Bazény, sauny, výřivky - Brno


Detail inzerátu

Robustní konstrukce a unikátní design výměníků tepla Elecro G2 nabízí bezkonkurenční plochu pro přenos tepla, a to z něj činí jeden z nejúčinnějších výrobků na našem trhu.

Díky hustě zabalenému trubkovému svazku, v tepelně izolované primární komoře, zajišťuje relativně malý objem komory a velká plocha vnitřního potrubí vynikající účinnost přenosu tepla a minimální ztráty energie, takže G2 je ideální volbou pro všechny aplikace včetně okruhů kotlů, solárních panelů, tepelných čerpadel či chladičů.

Model G2 má konstrukci dle nejvyšších specifikací za použití nejsilnějších a nejtrvanlivějších materiálů. Skříň je vyrobena z nerez oceli BS 316L (EN 1.4432), je uzavřena pevným tepelným pouzdrem pro zajištění lepší izolace primárního toku vody, což zajišťuje maximální účinnost.

Jeho konstrukce byla navržena tak, aby instalační technik mohl vybrat způsob, jak instalovat primární + sekundární přítok vody, k dosažení maximálního tepelného zisku. Toho je dosaženo směrováním primárního toku v opačném směru k sekundárnímu toku (bazénové) vody.

Hlavní výhody tepelného výměníku G2:

- bezkonkurenční velikost plochy pro přenos tepla,

- titanový trubkový svazek,

- odolná robustní konstrukce,

- dodáván plně vybaven (2 x 1 samec/samec mosazná primární přípojka, 1 x 1 zpětný ventil, titanová jímka pro čidlo termostatu).

Další info získáte na tel. 724 13 03 23 nebo na našich stránkách http://www.elecro.cz

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.