ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

6 200 000 Kč prodej budovy, Vejprty

23.04.2018 - Ostatní reality - Vejprty


Detail inzerátu

Předmětem naší výhradní nabídky je budova v historickém jádru, která majestátně dominuje náměstí města Vejprty v Krušných horách.

Jedná se o čelní objekt na náměstí, stojící zde již od 19. století. Skládá se ze 3 nadzemních a 1 podzemního podlaží. K budově náleží dvůr s dvojgaráží a možností zaparkování cca deseti vozů. V podkroví je nově vybudovaný prostorný byt majitele, s možností vybudovat zde i další bytové jednotky.

Objekt stojí na vlastním pozemku s výměrou 1.029 m2, z toho zastavěná plocha činí 590 m2. Budova je zapsaná v katastru nemovitostí jako stavba občanského vybavení.

Hlavní vchod je z náměstí a dva další jsou ze zadního traktu. Jeden slouží jako zásobovací s vlastní rampou pro přízemí domu, kde ještě začátkem tohoto roku sídlila hlavní pošta.

 

Do 1.NP z náměstí vcházíme přes zádveří do vstupní haly, ze které je přístup do haly bývalé pošty a k odbavovacím přepážkám. Dále se zde nachází šatny, sociální zařízení, denní místnost a sklady. Dvě místnosti v přízemí a dvě místnosti ve sklepě zde má v dlouhodobém v pronájmu provozovatel telekomunikačních služeb nebránící plnému využívání celé nemovitosti bez nároku na čelní vstup. Je to minimální část, která nijak neomezuje. 1. nadzemní podlaží bylo pro potřeby pošty rekonstruováno v roce 1990.

Ve druhém nadzemním podlaží je deset velkých místností, z nichž největší má podlahovou plochu 54 m2. Dále jsou zde menší předpokoje a sociální zařízení. V minulosti zde sídlil finanční úřad.

Ve třetím nadzemním podlaží je pronajatá bytová jednotka a ostatní pokoje sloužili jako plně vybavené školící středisko – turistická ubytovna, s možností okamžitého využití. Je zde umístěna i sauna.

Dům je v dobrém stavebně technickém stavu s plechovou střechou a vytápěním plynovými kotli, a teplu vodu zajišťují nedávno instalované lázeňské el. bojlery.

Vhodné pro bytové i nebytové využití, velké prostory v dobrém technickém stavu.

S hypotékou Vám rádi pomůžeme, při rychlém jednání je zde prostor pro slevu. Doporučuji Vám prohlídku.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.