ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

600 Kč oranžový sportovní kočárek, golfky, zn. Tako

14.03.2019 - Golfky - Praha 52


Detail inzerátu


prodám golfky po 2 dětech, intenzivně užívaný jako kočárek na pohyb s dětmi po Barrandově, na nákupy, nejde složit (je napevno sešroubovaný,aby více uvezl, vozila jsem na něm mj. i nákupy z obchodu - do koše se vejde např. 6x1,5 l miner.vody, nebo krabicová mléka apod., nebrzdí - packy u brzd jsou olámané, ke kočárku je taška na drobnosti a nánožník ve stejné barvě jako kočárek, součástí kočárku je i vložka připevněná suchým zipem, tu můžete rychle vyprat v pračce, když přijedete z hřiště, kočárek je oranžový ( cihlově oranžový a žlutý). Má přední madlo, a 3-bodový pás. Kolečka má větší, vhodná i do terénu, v zimě do sněhu, dobře se odvalují, kočárek má dobré jízdní vlastnosti, dobře se ovládá. Připravuji k prodeji, textilní části jsem vyprala. Dnes jsem našla při úklidu skříně ke kočárku i pláštěnku, také přidám. Prostorný, široký, i na větší dítě.

lze prodat jako komplet za 600kč (golfky, taška, nánožník, pláštěnka), samotné golfky (bez nánožníku a tašky) za 550kč, tašku na kočárek 400kč, set tašky a nánožníku za 600kč.

pouze osobní odběr na Barrandově.

poznámka přední kolečka mají také zuby k brždění, šikovný tatínek by mohl vyměnit zadní kolečka za přední a brzdy by byly v pořádku, já se do toho pouštět nebudu.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

Akční nabídka - Golfky - nové zboží

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.