ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

15 700 000 Kč Prodej rodinného domu 355 m², pozemek 1 037 m² - Praha

21.03.2018 - Reality - Plzeň


Detail inzerátu

Nabízíme k prodeji luxusní rodinný dům v obci Zdiměřice – Jesenice, vzdálenost od Prahy cca 9 minut autem, v dostupnosti pražské MHD. Dispozice a vybavenost domu zajišťují nadstandardní bydlení pro větší rodinu.

 

V přízemí se nachází zádveří se šatním prostorem, vstup do garáže, koupelna se sprchovým koutem, WC a prostorný obývací pokoj, ze kterého je vstup francouzskými dveřmi na okrasnou udržovanou zahradu. Obývací pokoj je propojen s plně vybavenou velkou kuchyní s jídelnou, která poskytuje krásný výhled do zahrady. V prostoru obývacího pokoje je moderní krb, který umocňuje útulnost celého domu.

 

V prvním patře jsou dále ložnice, dva dětské pokoje, koupelna s vanou, sprchovým koutem, WC a bidetem. Dále je zde umístěna šatna s úložným prostorem a vstup do podkroví, které je možno přizpůsobit na další obytné místnosti.

 

Dům i zahrada jsou ve velmi dobrém, udržovaném stavu. Obec Zdiměřice poskytuje veškerou občanskou vybavenost (škola, školka, potraviny, lékař, aj.) a vzhledem k velmi krátké vzdálenosti do Prahy nabízí dům nadstandardní a přesto dostupné bydlení.

 

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.