ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

1 360 000 Kč Krásný byt 2+1 Ostrava Poruba

01.02.2018 - Byty - Ostrava

Druh nabídky
Prodej

Dispozice
2+1

Podlahová plocha
54 m²

Stav objektu
Po rekonstrukci

Výtah


Detail inzerátu

Nabízím k prodeji družstevní byt 2+1, 54 m2, lokalita Ostrava - Poruba v blízkosti Hlavní třídy na ulici Větrná. Nachází se v klidné zóně s uzavřeným dvorem s dětským hřištěm. V blízkosti veškerá občanská vybavenost (MHD, potraviny, ZŠ, obchody, bankomaty apod.) Dům je po revitalizaci, s výtahem. Není bezbariérový. Okna bytu jsou umístěna na jihovýchod. Byt má velmi nízké měsiční náklady (cca 3,2 tis. Kč). Byt má ložnici, obývací pokoj s kuchyní, samostatné wc, koupelnu a komoru. Bez balkónu. K bytu patří prostorný, dobře zabezpečený sklep. Není možnost převodu do osobního vlastnictví. V domě je dále funkční sušárna a místnost na kola. Jedná se o družstvo jednoho vchodu. Převod je možný ihned. Byt je vhodný k okamžitému nastěhování. Bez vybavení.

 

Byt prošel kompletní, velmi vkusnou a zdařilou rekonstrukcí:

 

Kompletní rekonstrukce zahrnuje nové elektroinstalace v mědi vč. nových jističů, rozumně umístěných zásuvek a vypínačů. Internetové připojení je rozvedeno do všech místností. Byly provedeny nové rozvody vody a plynu. V celém bytě jsou sádrokartonové podhledy s LED osvětlením, hladké sádrové omítky, nové interiérové dveře s kováním (pokoje klasický zámek, wc a koupelna wc zámky), laminátová odhlučněná plovoucí podlaha, wc a koupelna mají moderní velkoformátový obklad a dlažbu. Jádro je zděné (ytong a cihla), toaleta je závěsná, koupelna je vybavena vanou s termostatickou baterií, umyvadlem se závěsnou šuplíkovou skříňkou a topným žebříkem na ručníky. Všechny zařizovací předměty jsou zcela nové. V kuchyni je moderní kuchyňská linka s pěti vestavěnými spotřebiči (myčka, varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba a horkovzdušná trouba). Linka má integrované podsvícení a jednotlivé dvířka či zásuvky mají kování se zpomaleným zavíráním. V kuchyni je dostatečný prostoro pro umístění americké lednice a jídelního stolu. V bytě je praktická komora, která poskytuje dostatek úložného prostoru a možnost umístit do ní pračku se sušičkou. Chodba má v sobě výklenek pro odkládání šatstva nebo třeba pro vestavěnou skříň. Vchodové dveře jsou osazeny přídavným bezpečnostním kováním.

 

Byt je celkově velmi světlý, prostorný a vkusně a kvalitně zrekonstruovaný i pro náročnější majitele. Doporučuji osobní prohlídku, ráda vás provedu.

 

Realitní makléři, prosím, nevolat.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

2 300 000 Kč

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.