ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

Nebankovní americká hypotéka na cokoliv

28.01.2018 - Půjčky, oddlužení - Praha


Detail inzerátu

Nebankovní americká hypotéka je bez jakýchkoliv poplatků předem, u nás neplatíte předem  ani za odhad zastavované nemovitosti, bez nahlížení do registrů a bez dokládání příjmu, bez skrytých poplatků.

Půjčené peníze můžete použít na cokoliv, neprokazujete nám účel půjčených peněz. Půjčit si můžete od 50.000 Kč až do 50% tržní hodnoty zastavované nemovitosti.

Úroková sazba 8,9% p.a. je bez fixace, to znamená, že po celou dobu splácení hypotéky se vám úroková sazba nezmění. Splatnost si můžete určit sami a to až na 20 let.

Ručit můžete rodinným domem, bytem (i družstevním), pozemkem, chatou i komerční nemovitostí. Nevlastníte-li nemovitost, ručit můžete nemovitostí třetí osoby, která dá pouze souhlas se zástavou.

Nebankovní americkou hypotéku můžete kdykoliv předčasně doplatit a to bez sankcí a pokut. Můžete také využít mimořádných splátek, tím se vám délka splatnosti zkrátí a ušetříte na úrocích. Jsme si vědomí, že se může vaše situace jakkoliv změnit během splácení, může nastat nenadálá situace jako je např. dlouhodobá nemoc, ztráta zaměstnání či úmrtí v rodině apod., a proto nabízíme i možnost odkladu splátek, samozřejmě také bez sankcí a pokut.

Jsme pro vás po celé ČR, nemusíte nikam jezdit. 

Garantujeme rychlé a jednoduché vyřízení.

Neváhejte nás kontaktovat:

www.sosfinance.cz

Tel. 724 824 735

 

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.