ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

dohodou Samsung SGH D900i nabídněte

18.01.2018 - Samsung - Hradec Králové


Detail inzerátu

Nejtenčí Slide na světě s 3Mpx fotoaparátem Ultratenký mobilní telefon s výsuvnou konstrukcí a fotoaparátem s rozlišením 3 megapixely.

Disponuje také velmi kvalitním displejem s rozlišením 240 x 320 bodů a zobrazením 262 144 barev. Fotoaparátem dokáže ukládat snímky v rozlišení až 2048 x 1536 bodů a využívá i čtyřnásobný digitální zoom. Navíc je vybavený funkcí automatického zaostření na objekt umístěný uprostřed hledáčku.

Integrovaná paměť má kapacitu 80 MB a lze jí rozšířit pomocí slotu na paměťové karty Micro SD. To Vám poskytuje nadstandardní prostor pro uložení obrázků, fotografií, videa, hudebních souborů či Java aplikací. Na uložení SMS zpráv je v paměti vyhrazeno 200 míst. Adresář kontaktů je vícepoložkový a pojme až 1000 kontaktních čísel.

Vestavěný hudební přehrávač zvládne přehrát soubory typu MP3, AAC i WMA. Jako vyzváněcí melodie lze použit polyfonní skladby s 64 hlasy. Komunikaci s počítačem zajišťuje systémový konektor nebo technologie BlueTooth.

Podporovány jsou datové přenosy pomocí vysokorychlostního EDGE třídy 10 nebo GPRS.

Telefon je vybaven mnoha funkcemi jako je například zobrazení světových časů, budík, záznamník hlasu, stopky nebo propracovaný kalendář s plánovačem a možností záznamu různých úkolů.

Předinstalované jsou i java hry. Obsah balení: SGH-D900 Nabíječka Baterie Stereo handsfree Datový kabel

 

Byl hodně používaný,momentálně nefuknčí,měl by jít opravit-špatná baterka....nevim, byla jsem s ním velice spokojena,běžné známky opotřebení-škrábance atd.viz foto

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.