ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

48 Kč David Howarth - Každý umírá sám - Jota 2011 - válečný román podle skutečných událostí

13.01.2018 - Beletrie, próza - Slavětín


Detail inzerátu

David Howarth - Každý umírá sám Mrazivým severem za svobodou ( v orig. We Die Alone ) - Nakladatelství JOTA, s.r.o., Brno 2011. Překlad Naďa Funioková. První vydání.

Napínavý příběh podle skutečných událostí, který se odehrál za druhé světové války v severní části okupovaného Norska. Roku 1943 sem byla z Anglie vyslána loď se čtyřčlennou skupinou norských odbojářů, kteří měli plnit zpravodajské a diverzní úkoly. V důsledku zrady se však o nich Němci dozvěděli, zaútočili na ně a posádku lodi i odbojáře pobili nebo zajali. Uniknout se podařilo jedinému muži, mladíkovi Janu Baalsrudovi, který ale skončil ve zcela neznámém prostředí bez vybavení, výzbroje, jídla, a dokonce bez jedné boty. Potřeboval se co nejrychleji dostat do sousedního Švédska, v cestě mu však stáli nejen nepřátelští vojáci, ale i nástrahy divoké severské přírody, a kdyby nebylo obětavé pomoci obyčejných obyvatel těchto odlehlých končin, byl by s ním brzy konec.

Tvrdá vazba, 230 stran.

Snad i nečtená, velmi pěkný stav.

Osobní odběr po dohodě, poštovné jen po platbě předem na účet - 48,- Kč. Poštovné lze sdružovat, na dobírku po špatných zkušenostech nezasílám. Reference viz. např. Aukr. - Midudedi.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.