ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

7 500 000 Kč HOTEL Blanice - Protivín

15.01.2018 - Restaurace, penziony - České Budějovice


Detail inzerátu

PROTIVÍN-HOTEL“BLANICE“ včetně vlastních pozemků ( 903 m2 – boční železná vrata a branka ). PŘÍZEMÍ = restaurace s barem a recepcí, velká herna s výherními automaty, malá kuchyňka, 4 sklady, technická místnost, kotelna, kancelář s předsíní, zaměstn. koupelnou a splaškovou místností, dvě koupelny, WC,  7 pokojů pro hosty ( 2-3 lůžka ) se samostatnými WC, koupelnami a předsíňkami, 2 zádveřní prostory a spodní mezanin s veřejnými dámskými a dvěma pánskými toaletami.. 1. PATRO = 11 pokojů pro hosty ( 2-3 lůžka ) se samostatnými koupelnami, WC a předsíňkami, 1 apartmán  ( 4-5 lůžek ) o dvou místnostech s předsíňkou, koupelnou a WC, 3 sklady, veřejné pánské a dámské WC, splašková místnost, 2 mezaniny a technická místnost vzduchotechniky. 2 PATRO ( PODKROVÍ ) =  8 apartmánů o dvou místnostech ( 4-5 lůžek ) s předsíňkami, koupelnami a WC, pokoj pro zaměstnance a mezanin.

Stavba realizována od roku 1975 do roku 1980 původně jako dům služeb, v roce 1993 byla zrekonstruována a přistavěna na hotel.V roce 2007 byla provedena částečná rekonstrukce. Je ze stavebních tvárnic a cihel, typ budovy skeletový – samostatně stojící, zastavěná plocha 579 m2, Užitná plocha vnitřních prostor 1347 m2, počet podlaží 3, 1 společný kouřovod, 9 průduchů, betonové obruby okolo hotelu včetně železného oplocení, před hotelem částečně zámková dlažba, sokle z keramických dlaždic, 2 vchody do budovy, okrasné stromy před hotelem. Uvnitř 3 kamenné schodiště se zábradlím, 3 chodby, betonové podlahy ( z části PVC a koberce, dlažba ), dobře řešené a přístupné stoupačky obloženy dekorativním dřevěním. WC, koupelny, kuchyň atd. obloženy kachly., stěny štukovány s různými nátěry. Všechna okna dřevěná dvojitá s parapety, u dvou mezaninů výplně ze skleněných luxferů. Nad podkrovím půda - trámové krovy, střecha - betonové tašky ( s větracími kanálky ) kombinované s oplechováním, izolace IPA a skelná vata ( včetně stropnice ) – podbito dřevěním. Na střeše antény TV včetně satelitní. Vybavení vnitřních prostor: V apartmánech v podkroví dřevěné odkládací podokenice, v 1. patře a přízemí odkládací podokenice s nočními poličkami v patnácti pokojích. Všechny toalety, koupelny a splaškové místnosti plně vybaveny. V apartmánech v podkroví jsou vany, v ostatních pokojích sprchy. V kuchyni a kotelně umyvadla s přípojkami, v kuchyni dřevěné regály. V herně dřevěné obložení. Vytápění hotelu plynovými kotli přes vodní bojlery do etážových rozvodů ( plátová a litinová tělesa ), ohřev vody taktéž. Elektrika 230 i 400 V., obecní vodovodní řad, odpad splašků do obecní kanalizace. Hotel je vybaven vodním hydrantem, samostatnými měřiči médií. Hotel je plně vybaven a může se bez prodlevy provozovat. V každém pokoji je TV a internetová přípojka WIFI. V současnosti slouží 1 a 2 patro jako ubytovna a podkroví jako hotel, hospoda s barem a herna.

Hotel stojí v těsné blízkosti náměstí. Město Protivín stojí u hlavního tahu silnice mezi Českými Budějovicemi ( Vodňany ) a Pískem ( směr Praha ).             

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.