ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

808 Kč Kosmetika a bylinky pro Vaše zdraví a krásu.

30.01.2018 - Ostatní kosmetika - Dolany u Olomouce


Detail inzerátu

 

 

1.Požadavek na kvalitní kosmetiku je – dokonalá hydratace.
Co to hydratace je: pokožka stárne, a to nejen vlivem přirozeného procesu, ale také UV zářením, chlorem z vody,námahou, stravou, pitným režimem to vše způsobí, že tělo přestává produkovat podkožní tuk a pokožka neudrží vodu. Výsledkem je tvorba vrásek, máme suchou pleť. Tedy je třeba udržet vodu v pokožce.
Vicela je svým složením vysoce hydratační, tvoří bariéru mezi pokožkou a okolním prostředím, aby se voda neodpařovala.


2. Pleť potřebuje ochranu a energii – denní krém obsahuje aktivní koenzym Q 10, který věkem z pleti i těla ubývá. Koenzym Q 10 tzv. buňky nabudí – je významný antioxidant, kdy chrání buňky zevnitř i zevně. Denní krém Vicela tedy dodává ochranu a energii.

 3. Požadavek je výživa – kůže je orgán a největší plochou našeho těla a zaslouží si péči a výživu. O to se postarají noční a oční krémy Vicela. Přes noc je potřeba kůži vyživit, protože tělo je v klidu. Hroznový olej ze semínek chrání buňky před ztrátou elasticity, přírodní olivový olej hloubkově vyživuje a vyhlazuje, avokádový olej obsahuje přírodní vitamín E – ten aktivně bojuje proti volným radikálům, další složkou je bambucké máslo.

Všechny krémy obsahují vzácnou složku a tou je SMIL ITALSKÝ - patří mezi nejvzácnější esenciální oleje vůbec. Má antioxidační účinky, proti plísňové, proti ekzematické, analgetické antibakteriální, proti zánětlivé, popáleniny, jizvy, hematomy, proti vráskám.

K těmto 2 krémům dennímu a nočnímu přidáváme do vánočního balíčku FACTOR BAZE ANTIAGE - 3 bylinky v tobolce ( kozinec blanitý, klanopraška čínská a andělika čínská), které zpomalují stárnutí buněk.

 Produkty české firmy OKG, zcela bez silikonů a parabenů.

Kontakt: Dagmar Langová, langovad@seznam.cz, 774 327 560

registrace zdarma přes tento link - sleva 40%

www.okg-family.cz/front.reg/sponzor/?reg=01-008123

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.