ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

4 500 Kč Týdenní dovolená na Brněnské přehradě

02.07.2017 - Ubytování ČR - Brno


Detail inzerátu

Hezká dovolená na chatě v blízkosti Brněnské přehrady. Chata je zasazena do smíšeného lesa ( borovice, listnaté stromy ) a je k ní příjezd autem.

V chatě je kuchyň s el. vařičem a rychlovarnou konvicí, ložnice se 3 lůžky, pokoj se 2 lůžky a BTV, druhá kuchyňka s ledničkou a mikrovlnkou, suché WC, dílna a prostorná veranda. Studna s pitnou vodou vzdálená cca 80 m, užitková u chaty, kde je i ohniště s posezením.

U lesa je výletní restaurace, vzdálená zhruba 300 m, potraviny se smíšeným zbožím a autobusová zastávka cca 500 m. Bezprostředně u přehrady jsou 2 restaurace s celoročním provozem, dětským koutkem, stolem na ping-pong a volejbalovým hřištěm.
Podél přehrady je množství pláží s WC a sprchami, kiosky, bufety a bary.
K vodě ( koupání ) je to cca 400 m pěšky, autem 600 m.

V okolí je množství značených turistických tras vhodných pro pěší turistiku i cykloturistiku, které vedou většinou lesem.

Výlety jsou možné na gotický zeměpanský hrad Veveří výletní lodí po přehradě ( odjezdy každých 20 min. ), autem či pěšky ( 3 km ), dále do brněnského ZOO ( 3 km ), do boskovického westernového městečka nebo Moravského krasu s propastí Macocha a krápníkovými jeskyněmi.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.