ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

7 700 000 Kč Mimořádný prodej nemovitosti

08.08.2018 - Domy - Teplice

Druh nabídky
Prodej

Dispozice
6 a více

Podlahová plocha
360 m²

Plocha pozemku
1065 m²

Energetická třída
B (velmi úsporná)

Typ vytápění
Elektrické

Stav objektu
Velmi dobrý

Garáž


Detail inzerátu

 

Plně vybavený rodinný dům v klidné a krásné lokalitě města Teplice.

Nadstandardní nízkoenergetický samostatně stojící rodinný dům o dispozici 6+1, zastavěná plocha domu je 120 m², užitná plocha 313 m².

V suterénu se nachází vstupní chodba se schodištěm do pater, velká garáže pro dvě auta s technickou místností a přímým vstupem do domu. 

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s krbem a se vstupem na prostornou terasu, jídelna, kuchyň z kuchyňskou linkou plně vybaven spotřebiči, koupelna se sprchovým koutem +WC, ložnice a pracovna.

V 1. patře jsou 2 dětské pokoje a velká ložnice - každý z nich má samostatné koupelny (1. pokoj se sprchovým boxem + WC, 2. pokoj s vanou + WC, ložnice má krb, šatnu a velkou koupelnu s vanou, WC a místem pro saunu).

Dům situovaný v klidné zástavbě, na krásném pozemku o celkové výměře 1065 m2, leží v lokalitě Bílá Cesta v Teplicích. Nový, plně vybavený dům, velmi nízké provozní náklady. Dům je napojen na elektřinu, vodu a veř.kanalizaci. Podlahové topení ve všech místnostech (plovoucí podlaha, dlažba). Další možností vytápění jsou krbová kamna. Je nádherný výhled na město Teplice, Krušné hory a Doubravku. V blízkosti je zastávka MHD, škola, školka, restaurace a obchody. Výborná dopravní dostupnost D8 - Praha cca 90km, Drážďany (Dresden) cca 70km.

Jedná se o jedinečnou nabídku pro svou polohu, výhled, klidnou a lukrativní lokalitu, perfektní stav nemovitosti a nízkým nákladům na bydlení.

Pro více informací neváhejte zkontaktovat.

AKTUALNÍ CENA - 7 700 000,-

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Další ve stejné kategorii

5 750 000 Kč

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.